Tolmácsközpont

Irodánk a hallássérültek által hagyományosan gyakran látogatott Oktogon közlében az Andrássy úton található. A Jelnyelvi Tolmácsközpontunk személyi összetételét folyamatosan úgy alakítjuk, hogy minden ügyfelünk igényét ki tudjuk elégíteni. Jelenleg több, mint húsz szabadúszó jelnyelvi tolmáccsal dolgozunk, akiknek a diszpécser segíti. Kizárólag magas minőségű jelnyelvi tolmácsolást igénylő esteket látunk el a következő területeken:

- Média tolmácsolás
- Rendezvény tolmácsolás
- Bírósági tolmácsolás
- Rendőrségi tolmácsolás
- Egészségügyben végzett tolmácsolás

A fentieken kívül bármely megrendelő által finanszírozott esetben tudunk még rendelkezésre állni.

Tolmácsaink sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és ügyfeleink visszajelzései szerint is magas színvonalon végzik munkájukat, melyben a diszkréció, a pontosság és a türelem mindig a legfontosabb szempontjuk. Irodánkat és elérhetőségeinket ügyfélfogadási időben lehet keresni.

Honlapunkon megtalálja a jelnyelvi szótárak gyűjteményét.

Alapfokú és középfokú jelnyelvi tanfolyamot ajánlunk a jelnyelv iránt érdeklődőknek, a jelnyelvi tolmács szintig eljutni kívánóknak pedig minden információs segítséget megadunk.

Pedagógus és felnőttképzésre akkreditált "kommunikáció a fogyatékos személyekkel és jelnyelv alapszinten" tanfolyamot tartunk minden a képzés iránt érdeklődő szervezetnek, csoportnak. 

2012. június 1. és 2015. március 31. között mi biztosítottuk országosan a siketvak személyek részére történő speciális tolmácsolást. 

További hírek...